Brief aan de raad.

 Geachte Raad,


Vorige week dinsdag 12 maart, was er in het gebouw van de voormalige Theologie opleiding aan de Oliemolen een lezing gegeven door Rianne van de Venne, speciaal voor hoogbegaafde en met een IQ van 140, val ik in die groep en was ik natuurlijk er naar toe gegaan. 

Hoogbegaafden kunnen patronen herkennen. Een waarheid als een koe. Hoe kun je het beste een transgender buiten je deur houden. Of het nu Parc Imstenrade is, of de Mondriaan Stichting, of  de WMO. Steeds het zelfde patroon. 
Je beloofd veel, maar je doet vervolgens niks. Dat was bij Parc Imstenrade zo bij Mondriaan ook en bij de WMO niet anders.  

Transgenderhaat bij de gemeente Heerlen is toch wel erg groot. Ik heb al zoveel voorstellen gedaan hoe ze het konden veranderen, maar men doet niks. Pak nu de klachtenfunctionarissen gouden bergen beloofden ze, nooit meer wat gehoord, je krijgt ook nooit gelijk. Dat kan ook niet bij een intern bureau . Ze zijn collega’s van elkaar en een collega kun je niet afvallen, want je moet weer door 1 deur. 
Het MUmC + heeft een extern bureau en omdat ik een van de juristen persoonlijk ken, behandelt zij nooit een klacht van mij en zo hoort dat ook. Als je het MUmC + bezoekt, krijg je een paar dagen later een verzoek om een paar vragen te beantwoorden.  Nog 2 duimpjes omhoog gegeven en een 10 voor een cardiologe die zich de tijd nam voor me en al mijn vragen deed beantwoorden. Ik kom al bij het MUmC sinds 2002 bij de endocrinoloog. Ik weet de verschillen, tussen het toenmalige systeem en het systeem van vandaag. Natuurlijk willen ambtenaren dat niet. Maar het gaat om de burger, ambtenaren zijn in dienst van de belastingbetaler. 
Dat vergeten ze in Heerlen altijd, daar meent de ambtenaar dat de burger in dienst staat van de ambtenaar. 
Pak nu mijn WMO perikelen. Ik wordt begeleid door 2 transgender haters, die alles in het werk stellen om van mij af te komen. Ik vraag op 12-12-2022 mijn scootmobiel en hulp in de huishouding terug, waarvan ik in 2017 afscheid van genomen had, omdat het toch niet lukte met mijn huishouden en voldoende mobiel te blijven. Ik kreeg pas op 21-3-2023 dhr. Schurer op bezoek voor het tafelgesprek. Op 18 april zou ik gekeurd worden ging niet door, moest ik weer in de pen kruipen zou ik op 4 mei gekeurd worden, ging niet door moest ik weer in de pen kruipen, ik was nog steeds niet afgehaakt, want dat was de bedoeling. Dat is het patroon. Zo was dat ook bij Mondriaan. Er stond een advertentie dat ze dringend een it-specialist zochten. Dus ik solliciteerde. Op 8 augustus 2022 ging ik op gesprek en ik hoefde pas op 9 oktober te beginnen. Hoezo dringend. Ze hadden me van alles beloofd maar dat ging natuurlijk niet door. Ik werd uitgescholden, omdat ik op tijd kwam, wat op 8 augustus tegen me gezegd was, denk er aan je moet wel, op tijd komen. Ik werd bij een uitgezocht groep mensen gezet, waarvan ze wisten dat ze contactarm waren, want toen iemand van een andere groep een gesprek met me aanging, werd hij subiet op een onbeschofte manier de deur gewezen. Er moest vooral geen beeld ontstaan van een positief Mondriaan. Ik ben niet meer gegaan. Ik heb de vrijwilligers begeleiding een mail gestuurd waar ik niks van hoorde, toen ik de raad van bestuur een mail stuurde belde ze op. Ze versprak zich. Ze belde op, dat ze dat moest van de raad van bestuur. 
Dat patroon doet de WMO ook. Alles op de lange baan schuiven in de hoop dat ik afhaak. Maar ik haak niet af, ook al meent Schurer dat. Dat dit gelukt is met de scootmobiel, dat was ook mijn bedoeling. De ellende die ik heb gehad met Medipoint-Ligtvoet, hoefde voor mij niet meer. 
Maar bij de hulp in de huishouding ligt dat toch wat anders. Woensdag 13 maart is er iemand langs gekomen van Ambulante Thuiszorg. Donderdag of vrijdag zou de planner me bellen, is niet gebeurd. Vandaag 18 maart zou iemand komen. Is ook niet gebeurd. 
Wat wel is, dat ik een contract heb dat ingaat op 24/7/2023. Terwijl ik geen hulp heb gehad. Die uren inmiddels 102 uur. Moet ik natuurlijk nog krijgen, want geen gratis geld.  Als ambulante thuiszorg niet gaat komen, plegen ze contractbreuk, dus dat wordt weer een rechtszaak, overigens lijkt me dit ook een goed verhaal als ik 4 juni naar de rechtbank in Roermond ga. Want alles is pure transgender haat aangestuurd door 2 ambtenaren van de gemeente Heerlen, die in opdracht handelen van het College.
SP, PvdD, GroenLinks, jullie moeten je schamen, dat jullie dit pesten en transgenderhaat toelaten in jullie gemeente. 

Vriendelijke groeten,

Viviënne Crutzen
Heerlen.

P.s. dit is voor de Griffier, zou het niet een teken van fatsoen zijn dat als er post voor het hoogste orgaan van de gemeente er een bevestiging naar de verzender wordt gestuurd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ik ben hoogbegaafd

Kenmerken